Tulossa seuraavaksi

Svinhufvud – Suomen itsenäisyyden tekijät ja vaiheet sivustoa täydennetään säännöllisesti kuukausittain.  Artikkeleja lisätään tasaisesti sivuston eri moduuleihin. Samalla kasvaa esiteltävien merkkihenkilöiden määrä. Sivustolla jo oleviin artikkeleihin liitetään täydentäviä oheistekstejä.

Joka kuukausi sivustolle lisätään poimintoja Uuden Suomettaresta ja Työmiehestä sadan vuoden takaa. Säännöllisesti täydentyy myös Suomen historiaa käsitteleviä uutuuskirjoja ja internet-sivustoja esittelevä osuus. Lisäksi sivuston keskeisen osan muodostavaa kronologiaa laajennetaan.

Seuraavat kuukausittaiset lisäykset tehdään tammi- ja helmikuun puolivälissä. Vuoden 2017 ensimmäinen laaja päivitys toteutetaan 29. maaliskuuta, jolloin on kulunut sata vuotta Siperiaan 1914 karkotetun P. E. Svinhufvudin paluusta Suomeen.

Itsenäistymisessä ja itsenäisyyden eri vaiheissa merkittävien paikkakuntien historia on oleellinen osa sivustoa. Ensimmäisessä vaiheessa sivusto täydentyy Hankoa, Seinäjokea, Tamperetta, Turkua ja Vaasaa käsittelevillä artikkeleilla. Esiteltäviin paikkakuntiin kuuluu myös P. E. Svinhufvudin pitkäaikainen kotikunta Luumäki. Sivustolla on jo Helsinkiä, Huittisia, Leppävirtaa, Torniota, Varkautta ja Viipuria käsitteleviä tekstejä.